de Binnentuin - al 15 jaar het vertrouwde adres

Over ons

Over de winkelBloemen De Binnentuin... een apart adres

picture

In 1996 opende de Binnentuin in Assenede haar deuren en sindsdien groeide onze zaak uit tot een aangenaam verrassend adresje voor groeiende en bloeiende creaties.

De natuur is onze bron van inspiratie, laat u daarom adviseren over de mogelijkheden voor iedere gebeurtenis. Verjaardag, geboorte, overlijden, huwelijk of zomaar, wij leveren naar ieders wens een prachtig boeket, blomestuk, rouwstuk, bruidswerk of een mooi verpakte enkele bloem. Wij proberen steeds samen met u een creatie te verwezenlijken waar u graag mee binnenkomt, voor welke gelegenheid dan ook

Onze zaak is gelegen in de Kapelledreef te Assenede, regio Zelzate-Eeklo-Ertvelde. Op een steenworp van het centrum in een groen hoekje van het dorp, vlakbij de kleuterscholen en de nieuwe sporthal, kan u onze zaak vinden op de hoek met de Leegstraat. Een romantische uitstraling gekaderd in een oase van bomen en groen.

Wij beschikken over een privé-parking waar plaats is voor meerdere wagens, dus geen parkeerzorgen en uiterst veilig voor de allerkleinsten.

Laat U verrassen door een combinatie van bloemen, groen, geschenken, kaarsen en aparte hebbedingetjes. Wij zijn tevens verdeler van kalligrafische kaarten en geschenken van Symposium (Brugge), gekend onder de liefhebbers van mooie kaartjes met een sterke boodschap.

Kom vrijblijvend langs, kom eens snuisteren en rondneuzen. Laat u verleiden door talloze originele ideeën voor uw interieur of een geschenk.

Kies uitEen aantal mogelijkheden...

Boeketten
Wij verzorgen voor u de mooiste creaties met bloemen en groen, samengebracht in een mooi boeket of een prachtig bloemstuk. Wij zijn gespecialiseerd in verse bloemen en daar zijn we trots op!

Elke week is er het boeket van de week voor € 12, waarmee u zo op elke gelegenheid kan binnenkomen. 

 

Wonen
Voor de juiste sfeer thuis of op kantoor zijn bloemen en planten onmisbaar. De mooiste combinaties van bloemen in glas en planten in potterie vindt u in onze winkel, die geïnspireerd door de laatste mode en trends met de seizoenen mee verandert.

Kom eens kijken en laat u inspireren en adviseren.

 

 

Bezorgdienstheeft u het druk...

Bezorgkosten:

- Assenede-centrum: € 1,5

- Assenede vanaf 3 km: € 3

- Omliggende dorpen: € 5

Boeket van de week

picture

Prijs: € 12,00

(foto niet bindend)

Nieuwsberichten

Bestellen is aangeraden

Bestellen kan telefonisch of via email (zie adres hiernaast). Let wel: je ontvangt een BEVESTIGING per email van je bestelling. Indien je geen bevestiging ontvangt bel je beter even.

r

Contact

09/344 73 68
debinnentuin@yahoo.com
Kapelledreef 1
9960 Assenede