Tropical Leaves

SINCE

17875210024625548_edited.jpg

1996

BLOEMEN, PLANTEN EN MEER!

Openingsuren deze week gewijzigd!
donderdag enkel in de namiddag open vanaf 14 u, vrijdag, zaterdag en zondag gewone openingsuren.
  • Facebook Social Icon
  • Instagram

OVER ONS

Bloemen en planten maken gelukkig! Ze maken je woning sfeervol en gezellig. 

Wij zorgen steeds voor een vers aanbod. Om de dag worden er verse bloemen aangevoerd zodat jullie steeds kwaliteit vinden in onze gezellige zaak.

Kom gerust snuisteren en ontdek wat wij allemaal in huis hebben. Wij leveren ook aan huis. Bestellen is altijd een goed idee, zo heb je steeds wat je in gedachten had. Vers en smaakvol verpakt!

Want bij ons telt elk detail!

BOEKETTEN

&

BLOEMSTUKKEN

Boeketten zijn momenteel zeer populair. Verkiest u toch een bloemstuk? Denk eraan  dit minimum 2 dagen op voorhand te bestellen. Ook een compositie van bloemen in een mooie vaas is uiteraard mogelijk, dit kan tot 1 dag op voorhand.

DROOGBLOEMEN

Droogbloemen zijn helemaal in nu. Een prachtig verstild leven om je huis de nieuwe look te geven die nu  overal in stijlvolle interieurs te vinden is. Heb je ergens iets gezien wat je mooi vind van droogbloemen, bezorg ons een foto en wij gaan ermee aan de slag.

17940793678389791.jpg
69EED557-7EB7-41B0-A943-0E0BDA091D85.jpg

PLANTEN

&

POTTEN

Een plant in je huis is een echte must geworden. Groen fleurt elke ruimte op. Zij zuiveren de lucht in je woning, en zorgen dus voor extra zuurstof. Wij hebben een ruim aanbod en je komt in onze winkel binnen in een groene oase!

Ook voor de keuze van een geschikte pot helpen we je graag. Je vindt trouwens een ruim assortiment in onze winkel.

 

ROUWWERK

Afscheid nemen in schoonheid.

Een mooi stuk op de kist, een steunende attentie voor de familie - al dan niet aan huis geleverd - een rouwstuk of rouwkrans. We maken ze allemaal met evenveel zorg en steeds met dagverse bloemen zodat de familie ook na de uitvaart er nog iets aan heeft.

​Elk rouwstuk wordt op maat gemaakt volgens uw persoonlijke wensen. Daarom vragen wij u om dit tijdig te bestellen. Neem contact met ons op of bestel online.

Al decennia lang werken wij voor Funerali, een toonaangevende uitvaartverzorger in het Meetjesland. Zij doen beroep op onze expertise en stellen onze hoge kwaliteit erg op prijs.​

IMG_6004.JPG
 

VRAGEN OF INFORMATIE
(wordt dagelijks gelezen) 

Bericht ontvangen!

Op zoek naar bepaalde bloemschikartikelen?

Wij kunnen het voor jou opzoeken
en indien voorradig bestellen!

Wij kunnen voor u op zoek gaan bij onze leveranciers naar zeer specifieke producten, gaande van oasisvormen, ismovormen, metalen ringen, droogbloemmateriaal, allerlei knutselmateriaal, parelspelden, ijzeren wikkeldraad in allerlei kleuren, en nog duizenden andere artikelen...

 Neem contact op via ons contactformulier of telefonisch.

Heb je een foto of artikelnummer, des te beter. Dan kunnen wij op zoek gaan voor jou.